Gisteravond gingen we het spel weerwolven van wakkerdam spelen. Toen de weerwolven wakker moesten worden, hoorden we van buiten ineens echt weerwolvengejank. Dat was best eng.

We gingen met zijn allen naar buiten, naar de parkeerplaats. Daar splitsten we de groep in tweeën.

1 groep bleef staan en de andere ging naar de zandvlakte. Toen hoorden we weer weerwolven gejank. We renden de berg op en ineens kwam Jeffrey uit de struiken.

Toen we terug gingen naar de andere groep zeiden ze dat zij vanaf de andere kant ook weerwolven- gejank hadden gehoord, maar Jeffrey en Bert waren er nog gewoon.

We gingen gauw terug naar binnen, toen we door het open raam ineens stemmen hoorden en licht zagen. Er stonden twee vrouwen die beweerden dat ze de buren waren van nummer 88, maar zijn op nummer 22. Dat is het laatste nummer. De vrouwen waren weer weg, en toen we naar buiten gingen omdat we geroepen werden, gingen we kijken en een soort van heks of zo  zij dat we iets zelf hadden gedaan en liet een zak vallen. Daarin zat de kam vlag en een corveedromenvanger (corveeklok in de vorm van een dromenvanger). En vanmorgen renden we naar de zandvlakte en daar gingen we voetballen. Daarna zijn we terug gegaan en hebben we ontbeten.

 

 

In de middag gingen we takken sjouwen voor het kampvuur. We hadden ook levend stratego gedaan in het bos. Dat was moeilijk want als je niet uit keek struikelde je over de takken. De vlaggen waren heel goed verstopt. Het 2e potje duurde daarom super lang. Toen gingen we terug voor het rust uurtje in de slaapzaal. Veel kinderen gingen de Donald Duck lezen of een ander boek. Toen mochten we buiten spelen terwijl het rust uurtje eigenlijk nog helemaal niet voorbij was maar de zon scheen eindelijk is. We gingen eten aardappelen met peen en een gehaktbal met jus.

 

Door: Remon vd lans, Sebastiaan Vonk, Martijn de groot.