Bij de Bevers zitten jongens en meisjes die in groep 2 en 3 van de basisschool zitten. Ze hebben elke zaterdagmiddag opkomst van 13.30 uur tot 15.00 uur.

 


 

Ook dit jaar hebben weer een hoop stoere Bevers samen met een hoop stoere Esta's de Duinenmars gelopen!

Iedereen heeft het weer super goed gedaan en is zonder klagen over de finish gegaan om daarna de Duinenmars medailles in ontvangst te nemen. Ook nog bedankt aan alle ouders en oma's die mee waren om te rijden!

Alle foto's zijn te vinden onder het kopje 'Bevers' en daarna 'Foto's' en op ons Facebook account!

In maart van dit jaar hebben de bevers van Scouting Nootdorp meegedaan aan de landelijke fotowedstrijd van Jantje Beton. Ze hebben een foto ingeleverd waaruit bleek dat ook de kinderen met Jantje Beton bezig waren.

Met die foto hebben ze de hoofdprijs gewonnen: een dagje ravotten in een natuurspeeltuin.

De organisatie van dit dagje uit is al in volle gang.

Het bestuur feliciteert de beverleiding met deze gewonnen prijs.

 

Hoi allemaal,

De bevers hebben weer allemaal leuke dingen in het vooruitzicht.

Als eerst hebben we 29 oktober een leuke opkomst staan samen met de esta's. Wat we gaan doen is het een verrassing maar het beloofd een onwijs leuke opkomst te worden.

Het volgende is (ook al duurt dit nog wel even) 26 november. Want dan gaan we met zijn allen kijken bij het sinterklaasstuk.

Als laatst moeten we de kinderen nog installeren. Dit doen wij op 10 december.

Allemaal leuke dingen dus! De ouders krijgen over de verschillende dingen meer te horen tijdens onze ouderavond op 26 oktober aanstaande.

Groetjes De beverleiding