Zoals je ziet is de website van Scouting Nootdorp vernieuwd. Van een blauw kleurtje zijn we overgestapt op een groen jasje. En niet alleen qua uiterlijk is de website veranderd, er zijn ook een andere punten aangepakt. Om er een paar te noemen:

  • Op de homepage zie je nu wie er al vrienden zijn van de Facebook-pagina van Scouting Nootdorp en de laatste Twitter-berichten met #Scono.
  • Onder het kopje 'Accomodatie & Omgeving' zijn een aantal 360-graden foto's te vinden van De Knoop.
  • De agenda is overzichtelijker en laat zien wanneer de opkomsten zijn en wanneer De Knoop verhuurd is.
  • Alle informatie over de speltakken is te bekijken via het bovenste menu. Deze knoppen werken als een soort filter, waardoor je alleen de berichten te zien krijgt die met die speltak te maken hebben.


Onder constructie

Er is nog meer, maar klik gerust even rond om die te ontdekken. Daarnaast staan we niet stil en zijn we achter de schermen al druk bezig met nieuwe functies voor de website, zoals het uploaden van foto's. Zodra die nieuwe functies beschikbaar zijn zullen we alle vrijwilligers daarvan op de hoogte brengen.


Jouw hulp is nodig!

Als website-team hebben we ons best gedaan om de website zo goed mogelijk af te leveren, maar het kan goed zijn dat we iets over het hoofd hebben gezien. Zie je een link die niet werkt, een tekst die niet klopt of iets anders dat lijkt op een fout? Laat het dan weten! Dit kan je doen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook als je een leuk idee hebt voor de website dan horen we dat graag!


We hopen dat het eerste resultaat jullie bevalt en kijken uit naar jullie reacties.


Het Scono Website-team: Lennart, Toon en Kevin.