In het afgelopen weekend van 7 en 8 september hield Scouting Nootdorp haar jaarlijkse groepsweekend waarin alle leden die daar aan toe waren, overvlogen naar en verwelkomd werden in hun nieuwe speltak.

De organisatie had er een superspektakel van gemaakt wat, mede dankzij het mooie weer een groot succes was. Er was een zeepbaan op het grasveld neergelegd waar 4 rubber bootjes, beesten etc. op lagen. De onderbouw mocht met behulp van die bootjes en beesten en dikke touwen naar de overkant (de  nieuwe speltak). De bovenbouw en leiding die overvloog moesten "een nat pak halen".

Na het overvliegen ging de onderbouw naar de Dobbeplas om het taartenmysterie op te lossen door middel van opdrachten en spelen. De bovenbouw maakte een tocht naar Zoetermeer waar ze ook gingen bbq'en voordat ze aan de terugreis begonnen. Niet alle groepen liepen helemaal goed waardoor ook wat bovenbouwers laat bij het kampvuur en De Knoop aankwamen.

Op zondagochtend was er een heerlijk ontbijt voor de leiding geregeld door Maarten en Renée waarvoor de dank van alle aanwezige leiding.

Na het ontbijt werd besloten om het ochtendspel vanwege het weer af te lassen. De ouders kwamen de kinderen iets eerder halen. Na het gezamenlijk schoonmaken van De Knoop en nog een laatste kopje koffie, kwam er een eind aan een zeer geslaagd groepsweekend.

Het bestuur wil hierbij de organisatoren van en alle hulp bij het groepsweekend hartelijk bedanken.